12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Ford Nederland

Familiebedrijf Schakel Autogroep is al bijna 100 jaar Ford dealer. Met 6 vestigingen in en rondom Utrecht behoort de Schakel Autogroep tot de grotere Ford dealers van Nederland. Hier kunnen alle auto gerelateerde zaken worden geregeld; van aankoop tot verzekering en van onderhoud tot reparatie. Hier staat een persoonlijke en onderscheidende service centraal.

Dit komt goed naar voren bij accountmanagers Dennis Heeres en Ernest Kroon. Zij zijn dé experts op het gebied van Ford bedrijfswagens en zorgen in het Ford Transit Business Centrum voor een bedrijfsauto op maat. Een bedrijfsauto op maat is vooral terug te zien in de vernieuwde Transit Custom en Transit Connect. Deze vernieuwde modellen zorgen voor een nog aangenamere rijervaring. En met de Transit24 service word je helemaal ontzorgd. Zo heb je o.a. een voorrang bij onderhoud, gratis pechhulp in Europa en ruimere openingsuren.

Schakel Autogroep staat op standnummer 445

Gerelateerde artikelen
Wie had dat gedacht: een Ford-VW-bestelauto?
Gepubliceerd: 25 juni 2018

Transit en Transporter zitten qua naam al dicht bij elkaar - in de toekomst ook fysiek? Ford en Volkswagen, uitgerekend de concerns die geen bestelauto’s met andere merken delen, laten weten dat ze op onder meer dit gebied de krachten gaan bundelen. 

Lees meer
TEST: Ford Transit Custom 290 Sport 170 pk automatic
Gepubliceerd: 28 mei 2018

Hij zag er altijd al lekker dik uit, die Sport-uitvoering van de eind vorig jaar vernieuwde Ford Transit Custom. Jammer alleen dat zijn onderstel zo ongenadig hard was afgestemd: elke flinke hobbel was een aanslag op je ruggengraat. Die tijden zijn voorbij: de Sport heeft manieren geleerd. 

Lees meer
Extra proefproject hybride Ford Transit Custom
Gepubliceerd: 28 mei 2018

Ford doet in Londen al enige tijd onderzoek naar het functioneren van 20 experimentele Transit Customs met een plug-in hybride aandrijflijn (PHEV). Dat project wordt nu uitgebreid naar Spanje, waar Ford Smart Mobility samen met lokale overheden gaat onderzoeken hoe de bestelauto’s kunnen bijdragen aan een verbetering van de luchtkwaliteit en een hogere productiviteit.

Lees meer
Impressie van onze producten & diensten
EM_nieuws_week22_TEST_foto3
Contact
Vragen over onze producten of diensten? Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoeding contact met u op.
Deel deze pagina:
10013