10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Flextrack

Geavanceerde tracking voor uw chauffeurs en uw wagenpark

Flextrack is een zeer complete tool die, via een ‘web app’ en gps-zenders, continu real-time inzicht biedt in uw voertuigposities. Een servicetool om uw klanten nauwkeurig te informeren wanneer ze uw medewerkers kunnen verwachten. Een managementtool voor u: wie rijdt er op welk voertuig vandaag? En welke vorderingen maakt de chauffeur in zijn of haar werkschema?

Voor uw medewerkers is Flextrack vooral een uiterst gebruiksvriendelijk supporttool. Natuurlijk is is er het gemak dat zij niet voortdurend hoeven te rapporteren over hun voortgang. Maar doordat de chauffeur zichzelf aan het begin van de dag koppelt aan de auto waar hij/zij die dag op rijdt, is de informatie ook bij wisselende personeelsinzet perfect te beheren. Door aan het begin van de werkdag een rondje om de wagen te maken, kan de chauffeur de staat van het voertuig beoordelen en eventuele schades direct melden zonder er zelf voor aansprakelijk te worden gehouden. Kortom, een systeem waar bedrijf én medewerkers optimaal van profiteren.

Flextrack is eenvoudig te implementeren door de combinatie van een web app voor de smartphone van uw medewerker, en een positiezender in de auto. Chauffeurs geven hun meldingen door via de Flextrack-app en kunnen daar eenvoudig bijvoorbeeld foto's aan toevoegen van eventuele bijzonderheden. Alle voertuigmeldingen worden volledig automatisch doorgegeven via de simkaart en de zender in het voertuig.

Gerelateerde artikelen
Bedrijfsbestelauto’s maakten 813 miljoen stops in 2018
Gepubliceerd: 02 augustus 2019

In 2018 maakten Nederlandse bedrijfsbestelauto’s 813 miljoen stops. Per auto is dat gemiddeld 4 keer op een dag. In 63 procent van de gevallen was dat bij een bedrijf, bouwplaats of afhaalpunt, de overige stops waren bij een particulier.

Lees meer
Contact
Vragen over onze producten of diensten? Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoeding contact met u op.
Deel deze pagina:
10013