12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Equip Vehicle

EquipVehicle, dé specialist in veiligheid verhogende signalerings- en verlichtingsproducten voor voertuigen. 

Op het gebied van flitbalken, flitsers, laadruimte verlichting en werklampen is een gigantisch aanbod in de markt. Er zijn tal van merken en elke gebruiker heeft zo zijn eigen voorkeur. 

Met het innovatieve online platform www.equipvehicle.nl maak je als gebruiker, bedrijfswagen dealer, carrosseriebouwer of bedrijfswageninrichter zelf slimme selecties zodat je meerdere merken en producten op een uiterst overzichtelijke manier vergelijkt en tot het beste product komt. Je hebt altijd direct inzicht in productspecificaties en met je klantspecifieke inlog heb je altijd actuele scherpe prijzen. 

Voor maatwerk advies kom ik graag met je in contact om tot de beste oplossing te komen. Equip Vehicle is te vinden op standnummer: 310.

Met vriendelijke groet,
Richard Roessink

Oprichter en eigenaar EquipVehicle

Equip Vehicle
Contact persoon: Richard Roessink
Adres: Oude Tempellaan 68, 3769JC
Plaats: Soesterberg
Telefoon: 06-53243579
richard@equipvehicle.nl
www.equipvehicle.nl
« Ga terug naar exposanten overzicht
Gerelateerde artikelen
PERSBERICHT: Bestelauto Expo 2018 op 13 & 14 november
Gepubliceerd: 05 februari 2018

Beursorganisator EXPOMotion kondigt de tweede editie aan van Bestelauto Expo, de nationale vakbeurs voor de bestelautobranche. Op dinsdag 13 en woensdag 14 november bundelt het event in een vernieuwde opzet alle producten en informatie over bestelauto’s voor ZZP'ers, MKB'ers, fleetowners en automotive managers. De locatie is wederom Expo Houten en de toegang is na online voorregistratie gratis. 
 

Lees meer
Startup lanceert nieuw online platform Equipvehicle.nl
Gepubliceerd: 30 januari 2018

Op het gebied van LED-signalering en LED-verlichting voor voertuigen is er een overstelpend aanbod. Er zijn tal van fabrikanten/merken en producten maar er is ook nog eens een enorm verschil in kwaliteit, betrouwbaarheid en prijs. Met EquipVehicle ben je verzekerd van de beste keuze.

Lees meer
Impressie van onze producten & diensten
1
2.1
Contact
Vragen over onze producten of diensten? Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoeding contact met u op.
Deel deze pagina:
10013