12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Dutch Electro

Geschiedenis en toepassingen

Sinds ruim 30 jaar ontwikkelt en produceert Dutch Electro transport lighting, verlichtingsarmaturen en voorschakelapparaten voor de automotive sector en de scheepvaart.

Onze (LED) verlichtingsarmaturen worden toegepast in ambulances, brandweerwagens, vrieswagens, verkoopwagens, bedrijfswagens, bussen, trailers en diverse speciale toepassingen.

Tevens leveren wij onze producten aan de scheepvaart en bieden wij verlichtingsoplossingen voor industriële toepassingen waar bijzondere voltages en compacte bouwvormen worden toepast.

Wij volgen permanent de ontwikkelingen op het gebied van verlichtingstechniek en passen deze waar mogelijk toe in onze verlichtingsarmaturen. Een belangrijk voorbeeld van een recente ontwikkeling is de toepassing van zogenaamde “Light Guide Plate” techniek in ons nieuwe, ultra platte automotive LED paneel, waarmee een zeer fraai diffuus lichtbeeld wordt gecreëerd.

Kenmerken verlichtingsarmaturen

Verlichtingsarmaturen van Dutch Electro staan bekend om hun betrouwbaarheid, hoge lichtopbrengst, lage stroomgebruik en zijn specifiek ontwikkeld voor de zware omstandigheden in de automotive en scheepvaart. Daardoor zijn verlichtingsarmaturen van Dutch Electro bestand tegen onder andere laadspanningen, vocht, trillingen en heeft onze elektronica een RDW typegoedkeuring. 

Onze verlichtingsarmaturen worden modulair samengesteld uit:

  • aluminium basis profiel;
  • slagvaste polycarbonaat kap;
  • LED modules of TL-buizen en voorschakelapparaten.
  • accessoires zoals schakelaar, bewegingssensor en eindkappen.

Omdat de aluminium basis profielen en polycarbonaat kappen van Dutch Electro worden geëxtrudeerd op lengte, is in principe iedere gewenste maat mogelijk. Een verlichtingsarmatuur van bijvoorbeeld 10 meter lengte is geen uitzondering.

Daarnaast kunnen wij speciale uitvoeringen leveren zoals verlichtingsarmaturen met duo-voltage, afwijkende lichtkleuren, bewegingssensor of dimbare verlichting. Wij zoeken graag samen met u naar de best mogelijke oplossing, waarbij wij onze kennis en ervaring gebruiken om uw specifieke wensen en eisen om te zetten naar geschikte verlichting.

Productie en levertijd

Verlichtingsarmaturen van Dutch Electro worden geproduceerd in ons eigen bedrijf in Nederland. Na ontvangst van uw bestelling worden de verlichtingsarmaturen geassembleerd (“assemble to order”). Dankzij deze wijze van produceren kunnen wij inspelen op klantspecifieke wensen, waarbij u met een korte levertijd van 10 à 15 werkdagen rekening moet houden.

Dutch Electro is te vinden op standnummer: 620.

Dutch Electro
Contact persoon: Dutch Electro
Adres: Horselstraat 11
Plaats: 6361 HC Nuth
Telefoon: +31 (0) 45 524 57 57
info@dutchelectro.com
www.dutchelectro.com
« Ga terug naar exposanten overzicht
Gerelateerde artikelen
PERSBERICHT: Bestelauto Expo 2018 op 13 & 14 november
Gepubliceerd: 05 februari 2018

Beursorganisator EXPOMotion kondigt de tweede editie aan van Bestelauto Expo, de nationale vakbeurs voor de bestelautobranche. Op dinsdag 13 en woensdag 14 november bundelt het event in een vernieuwde opzet alle producten en informatie over bestelauto’s voor ZZP'ers, MKB'ers, fleetowners en automotive managers. De locatie is wederom Expo Houten en de toegang is na online voorregistratie gratis. 
 

Lees meer
Impressie van onze producten & diensten
Alley light fitting exploded view Dutch Electro
Contact
Vragen over onze producten of diensten? Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoeding contact met u op.
Deel deze pagina:
10013