10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

De Bedrijfswagen Adviseurs

Als onafhankelijk adviseur helpen wij jou de juiste keuze te maken tussen alle merken. Je maakt gebruik van onze 25 jaar lange expertise met bestelauto’s. Tevens zijn wij intermediair van de vijf meest succesvolle leasemaatschappijen. Wij de zorgen, de klant het scherpste tarief. Je kunt bij ons terecht voor één bestelauto maar ook voor een volledig wagenpark. 

Na een korte inventarisatie kunnen we het gehele vergelijk maken en daarmee de best passende oplossing aanbieden. We houden rekening met de gewenste levertijd en kunnen werken met de voorraad van alle importeurs. We zijn op de hoogte van alle lopende acties en hebben regelmatig een special deal tot onze beschikking. 

Als we gezamenlijk de keuze hebben gemaakt gaan wij de auto voor jou bestellen. De keuze voor een leverancier is altijd vrij, een dealer om de hoek of één van onze geselecteerde partners. Wij houden contact met de dealer en het inbouwstation voor eventuele bedrijfswageninrichting, blackbox en autobelettering.

Je kunt de auto zelf ophalen maar ook op jouw bedrijf laten bezorgen.

Het is onze zorg is om gezamenlijk de juiste configuratie te bestellen, dat de levering tijdig is en dat de bedrijfsauto volledig gebruiksklaar geleverd wordt. Zodat jij op de dag van levering direct bij jouw klanten als beste uit de bus komt.

De Bedrijfswagen Adviseurs
Contact persoon: Michel van de Scheur
Adres: Deventerweg 2a
Plaats: 3843 GD Harderwijk
Telefoon: 0341 74 14 01
michel@debedrijfswagenadviseurs.nl
www.debedrijfswagenadviseurs.nl
« Ga terug naar exposanten overzicht
Kijk onze bedrijfsvideo
De-Bedrijfswagenadviseurs-logo-(groot-web).png
Contact
Vragen over onze producten of diensten? Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoeding contact met u op.
Deel deze pagina:
10013