10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Cartracker (ULU)

Optimaliseer jouw wagenpark met de fleetmanagement tool van Cartracker. Bekijk de live locatie via het dashboard of in de app en krijg extra inzicht in jouw wagenpark via handige rapportages. Maak jouw eigen rapportages en laat deze automatisch op elk gewenst moment in een mailbox verschijnen. Zo krijg je helder inzicht in het gebruik van het wagenpark, het rijgedrag van de bestuurders, CO2 uitstoot, urenregistraties, brandstofkosten en parkeerkosten. Jouw berijders genieten van een handige app met geïntegreerde navigatie, Flitsmeister, parkeren (met automatische stop) en tips om het rijgedrag te verbeteren. Of start een bedrijfscompetities op rijgedrag om brandstofkosten en CO2-uitstoot te verlagen.

Cartracker is onderdeel van ULU. ULU is een internationale organisatie met eigen ontwikkeling; van software tot diverse vormen van hardware. ULU heeft een focus op innovatie en bouwt zeer creatieve applicaties van fleetmanagement en wagenparkbeheer tot connected car en carsharing oplossingen.

Cartracker (ULU)
Contact persoon: Geertjan Berman
Adres: Boeingavenue 241
Plaats: 1119PD Schiphol-Rijk
Telefoon: +31402405555
geertjan.berman@ulu.io
www.cartracker.nl
« Ga terug naar exposanten overzicht
Gerelateerde artikelen
PERSBERICHT: Bestelauto Expo 2018 op 13 & 14 november
Gepubliceerd: 05 februari 2018

Beursorganisator EXPOMotion kondigt de tweede editie aan van Bestelauto Expo, de nationale vakbeurs voor de bestelautobranche. Op dinsdag 13 en woensdag 14 november bundelt het event in een vernieuwde opzet alle producten en informatie over bestelauto’s voor ZZP'ers, MKB'ers, fleetowners en automotive managers. De locatie is wederom Expo Houten en de toegang is na online voorregistratie gratis. 
 

Lees meer
Impressie van onze producten & diensten
foto 1
foto2
Contact
Vragen over onze producten of diensten? Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoeding contact met u op.
Deel deze pagina:
10013