12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Be-Ge Savas Seating B.V.

Be-Ge Savas Seating B.V. is gevestigd in Zaltbommel, met dochterondernemingen Be-Ge GmbH in Duitsland en Be-Ge Savas Seating N.V. in België en een vertegenwoordiging in Frankrijk. Be-Ge Savas Seating maakt deel uit van de Be-Ge Seating Division.

Be-Ge Savas Seating; de stoelspecialist sinds 1962

Wij produceren en leveren bestuurders- en bijrijdersstoelen en componenten voor allerlei soorten voertuigen. We leveren stoelen ten behoeven van diverse voertuigen. Te denken valt hierbij aan: auto’s, vrachtwagens, vorkheftrucks, hijskranen, grondverzetvoertuigen, trein, trem, bus en metro.Stoeloplossingen leveren wij wereldwijd. Omdat we alle relevante disciplines, zoals R&D en productie, binnen ons bedrijf aanwezig hebben, kunnen we op een professionele manier aan de verwachtingen van onze klanten voldoen en fungeren als hun sparringpartner.We hebben bedrijven in verscheidene Europese landen. Zodoende zitten we dicht bij onze klanten. Onze locaties zijn: Nederland (Zaltbommel en Zwolle), Duitsland (Jülich), België (Leuven) en Frankrijk (Parijs).

Be-Ge Savas Seating is te vinden op standnummer: 100.

Be-Ge Savas Seating B.V.
Contact persoon: Gert van der Vegt
Adres: Van Voordenpark 24
Plaats: 5301 KP Zaltbommel
Telefoon: 06-53635774
gert.van.der.vegt@savas.com
www.savas.com
« Ga terug naar exposanten overzicht
Gerelateerde artikelen
PERSBERICHT: Bestelauto Expo 2018 op 13 & 14 november
Gepubliceerd: 05 februari 2018

Beursorganisator EXPOMotion kondigt de tweede editie aan van Bestelauto Expo, de nationale vakbeurs voor de bestelautobranche. Op dinsdag 13 en woensdag 14 november bundelt het event in een vernieuwde opzet alle producten en informatie over bestelauto’s voor ZZP'ers, MKB'ers, fleetowners en automotive managers. De locatie is wederom Expo Houten en de toegang is na online voorregistratie gratis. 
 

Lees meer
Impressie van onze producten & diensten
3110L höger (2)
custom_seating
IMG_1830
Contact
Vragen over onze producten of diensten? Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoeding contact met u op.
Deel deze pagina:
10013