12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

BCA

BCA

Europa’s nr1 in remarketing

Uw wagenpark is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Dagelijks zijn deze voertuigen onderweg en het beheren van dit wagenpark is een serieuze aangelegenheid waarin u moet kunnen vertrouwen op uw partners. Toch komt er een dag dat uw voertuig(en) aan vervanging toe zijn. Op dat moment komt BCA graag in beeld.

Met minimale zorg én tijd heeft u de beste deal voor de remarketing van uw bedrijfswagen: een gegarandeerde bieding. Zo weet u direct hoeveel u te besteden heeft voor de aanschaf van uw nieuwe bedrijfswagen! Van oudsher ontzorgt BCA diverse fleetowners, groot en klein, geel en grijs kenteken. Daarbij bieden wij ook tools om grip te houden op het proces zodat u met één druk op de knop ziet waar welk voertuig in het proces zich bevindt.

BCA is te vinden op standnummer: 520

BCA
Contact persoon: Sales Support
Telefoon: 088 – 5403872
salessupport.nl@bca.com
www.bca.com
« Ga terug naar exposanten overzicht
Gerelateerde artikelen
BCA taxeert ‘live’ tijdens Bestelauto Expo 2018
Gepubliceerd: 07 november 2018

De groeiende economie stimuleert de vraag naar bestelauto’s. Tijdens de eerste negen maanden van 2018 zijn 5,8% meer nieuwe bestellers verkocht dan vorig jaar. Ook gebruikte bestelauto’s vinden snel een nieuwe eigenaar. Daarom verzorgt BCA Autoveiling dit jaar opnieuw ‘live’ inruiltaxaties tijdens Bestelauto Expo 2018 in Houten. Bezoekers die op 13 en 14 november een nieuwe bestelauto kopen of leasen, krijgen gratis een gegarandeerd inruilbod. 

Lees meer
Proefrit en inruil tijdens Bestelauto Expo
Gepubliceerd: 04 september 2017

Door de aantrekkende verkoop van gebruikte bestelauto’s, zitten de inruilprijzen in de lift. Daarmee is het nu voor ondernemers extra interessant om hun bestelauto in te ruilen voor een nieuwe.

Lees meer
Impressie van onze producten & diensten
BCA.COM PAAL
bedrijfswagen
CheeseWorks-0010
CheeseWorks-0062
testbaan
veilinghal
Kijk onze bedrijfsvideo
video
Contact
Vragen over onze producten of diensten? Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoeding contact met u op.
Deel deze pagina:
10013