10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Apollo Vredestein

Apollo Vredestein BV ontwerpt, fabriceert en verkoopt hoogwaardige banden voor auto's, tweewielers en bestelwagens, evenals diverse banden voor de landbouw- en industriële sector. Apollo Vredestein is onderdeel van Apollo Tyres Ltd, een toonaangevende internationale bandenproducent met productiefaciliteiten in India, Nederland en Hongarije. Apollo Tyres Ltd brengt producten onder twee internationale merken op de markt: Apollo en Vredestein.

De producten zijn in meer dan 100 landen verkrijgbaar via een uitgebreid netwerk van merkwinkels en exclusieve verkooppunten die meerdere bandenmerken aanbieden.

Apollo Vredestein  is te vinden op standnummer: 480 in Hal 2

Apollo Vredestein
Contact persoon: Berny Sneek
Adres: E.L.C. Schiffstraat 370
Plaats: 7547 RD Enschede
Telefoon: +31 (0)53 4888 888
berny.sneek@apollovredestein.com
www.apollovredestein.com
« Ga terug naar exposanten overzicht
Gerelateerde artikelen
Yves Pouliquen, nieuwe Head of Sales and Marketing bij Apollo Vredestein Europa
Gepubliceerd: 12 juni 2019

Apollo Vredestein heeft aangekondigd dat Yves Pouliquen onlangs is toegetreden tot de Europa-divisie om leiding te nemen over zowel de verkoop- als de marketingactiviteiten. 

Lees meer
Vol gas (en in de ankers) met de nieuwste Vredestein 4-seizoenenband
Gepubliceerd: 18 december 2018

Het Nederlandse Vredestein blijft aan de weg timmeren, in de fabriek in Enschede rollen zo’n 25.000 banden per dag van de band, jaarlijks zo’n 6,4 miljoen. Het merk zit af-fabriek op steeds meer automodellen, mede dankzij de nieuwe fabriek in Hongarije. Maar Vredestein heeft vooral een naam hoog te houden op het vlak van winter- en 4-seizoenenbanden. Dat laatste mocht Bestelauto Expo aan den lijve ondervinden tijdens de Vredestein Comtrac 2 Experience in Lelystad.

Lees meer
Apollo Tyres presenteert nieuwe allseason-banden van de Altrust-serie
Gepubliceerd: 13 augustus 2018

Na het succes van de Altrust Summer - winnaar van twee grote bandentests* in 2017 - voegt Apollo Tyres nu de Altrust All Season toe aan deze serie. Vanaf 1 augustus zijn veertien verschillende maten, speciaal ontworpen en geproduceerd voor het bestelwagensegment, beschikbaar voor de meest populaire bestelwagenformaten.

Lees meer
Impressie van onze producten & diensten
01-Apollo-Altrust-All-Season
02-Apollo-Altrust-All-Season
03-Apollo-Altrust-All-Season
Contact
Vragen over onze producten of diensten? Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoeding contact met u op.
Deel deze pagina:
10013