13 & 14 november 2018 Expo Houten
Aanvang over:
Foto
Deelnemende Exposanten
0-9 | A | B | C | D-F | G-J | K-M | N-Q | R-T | U-W | X-Z
ABAX_logo_300px
ABAX Nederland BV

ABAX is dé probleemoplosser voor iedereen die bedrijfsmatig voertuigen gebruikt. We zijn marktleider en ontwikkelaar van GPS-trackers, elektronische rittenregistratie, voertuigvolgsystemen, software voor wagenparkbeheer en technologie voor beveiliging van bedrijfsmaterieel.

Standnummer 335 hal 2

Alphabet_Logo_L
Alphabet Nederland B.V.

Alphabet is, als dé leverancier van zakelijke mobiliteit in Europa, China en Australië, niet voor niets uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland 2016 en 2017. Alphabet beheert een portefeuille van 650.000 personenauto's en bedrijfswagens. Op zoek naar een bedrijfswagen? Met persoonlijke service adviseren wij u in all inclusive oplossingen op maat!

 

Standnummer 920 hal 1

Aluca
Aluca Nederland

Aluca bedrijfswageninrichting maakt met haar flexibele en lichtgewicht systeem uw bedrijfswagen tot een hoogwaardige mobiele werkplek. De professionele oplossingen van Aluca zijn niet alleen efficiënt en flexibel, maar ook veilig en duurzaam. Aluca, een slimme investering.

Standnummer 240 hal 2

logo_large-01 AMBIT
Ambit

Ambit, de slimme manier om uw zakelijk berijders te managen.

Ambit voorziet u van informatie, tools, middelen en eventuele partners die u kunnen ondersteunen deze verantwoordelijkheid te nemen.

Als uw medewerkers voertuigen zakelijk gebruiken, is Ambit onmisbaar!

Standnummer 260 hal 2

Apollo-+-Vredestein-300pix
Apollo Vredestein

Apollo Vredestein B.V. is onderdeel van Apollo Tyres Ltd., een internationale bandengigant met productiefaciliteiten in India, Nederland en Hongarije. Apollo is een van de grootste bandenmerken in India en Vredestein is een premiummerk in Europa. De producten zijn in meer dan 100 landen verkrijgbaar via een netwerk van merkwinkels en exclusieve verkooppunten.

Standnummer 1005 Hal 1

logo-arend
AREND AUTO NISSAN, DÉ NISSAN DEALER

Arend Auto Nissan is dé Nissan dealer van de regio's Amersfoort, Utrecht, Nieuwegein en Zeist.
Voor nieuwe auto’s en bedrijfsauto’s, occasions met 24 maanden garantie, onderhoud, reparatie en APK bent u bij ons aan het juiste adres. 
De NV 200 is bij ons uit voorraad leverbaar en tegen de extra voordelige EXPO prijs. 
Wij hopen u te mogen begroeten in onze vestigingen!

Standnummer 810 hal 1

ARVAL_BL_E_CMYB
Arval

“Van een dubbele cabine tot open laadbak, bij Arval vindt u de bedrijfswagen die past bij uw werkzaamheden. En kiest u voor Arval, dan kiest u voor kwaliteit en service. Van motorrijtuigenbelasting en onderhoud tot vervangend vervoer, alle zaken rondom uw bedrijfswagen zijn geregeld.”

Standnummer 410 Hal 2

logo1
Autoplanning

Autoplanning, U stuurt!

Algemene Leasemaatschappij Autoplanning heeft sinds haar oprichting in 1997 een eigen kijk op autolease. Autoplanning is niet gelieerd aan een bank, automerk of importeur. Deze ongebondenheid geeft ons alle ruimte om flexibel in te spelen op uw wensen. Service en persoonlijke aandacht voor bestuurders, wagenparkbeheerders en dealers staan bij ons centraal.

Standnummer 510 Hal 2

avis_rgb_rev
Avis Autoverhuur

De juiste oplossing voor iedere soort transport

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een kleine bestelwagen of juist een grote verhuiswagen, bij Avis hebben wij het ​​juiste voertuig voor u. Ook voor passagiersvoertuigen, van klein tot groot, bent u bij Avis aan het juiste adres. Met ruim 20 verhuurlocaties in Nederland, is er altijd wel een locatie bij u in de buurt.

Standnummer 635 Hal 2

logo-B&R-nl-300px
B&R Automotive Outfitters

B&R Automotive Outfitters is dé leverancier van System Edstrom bedrijfswageninrichtingen.
Van een standaardpakket tot een inrichting op maat, ze hebben voor iedereen een passende oplossing.
Uiteraard helpen ze u ook verder met interieurverlichting, opbergsystemen, laadruimtebeveiliging,…

Bekijk zeker ook even de website AutomotiveOutfitters.nl.

Standnummer 715 Hal 1

BANDENPROF LOGO_FC
BandenProf

BandenProf is dé specialist op het gebied van banden. Een landelijk dekkend netwerk (met inmiddels meer dan 100 aangesloten leden) hebben ervaren en gespecialiseerde monteurs in huis en geven het beste advies aan zakelijke en particuliere autobezitters. Aangesloten leden profiteren altijd van scherpe bandenprijzen. Dankzij ons inkoopbeleid kunnen wij de prijzen laag houden en hebben we de bekende merkbanden altijd in voorraad.

Standnummer 300 hal 2

bca
BCA

Europa’s nr. 1 in auto remarketing

BCA biedt een ontzorgende rol in de B2B remarketing. De bedrijfswagenveiling is de plek om uw voertuigen optimaal te verkopen. Naast veilingexpertise levert BCA uitstekende service op het gebied van objectieve inspectie, reële waardebepaling door BCA MarketPrice, transport, snelle afhandeling van facturatie. Meer weten? Kom langs bij onze stand.

Standnummer 600 Hal 2

Logo BWL
BedrijfswagenLeasing

Bij Bedrijfswagenleasing.nl worden alle bedrijfswagens full-operational geleverd, dus inclusief verzekering, houderschapsbelasting, afschrijving, onderhoud en reparatie. Met veel bedrijfswagens op voorraad rijdt u meestal al binnen 5 dagen.

Standnummer 800 Hal 1

Print&Sign_DEF_PMS
Blomsma Print & Sign

Wagenparkbestickering

Het wagenpark is het rijdende visitekaartje van uw bedrijf en maakt daarmee onderdeel uit van de Corporate Identity van uw bedrijf. Blomsma kent uw uitdagingen en kent het belang van consequent gebruik van de huisstijl, snel schadeherstel, langdurige garanties en een eigen klantportal waarin bestickeringen besteld en beheerd kunnen worden. Welkom op onze stand!

Standnummer 630 Hal 2

Bott nederland
Bott Nederland

"De lichtgewicht bedrijfswageninrichting van vandaag".

Standnummer 340 Hal 2

log_broekhuis_rgb
Broekhuis Groep

Broekhuis is een bedrijf in de automotive branche dat sinds 1932 in Midden, Noord en Oost Nederland actief is als partner in mobiliteit. In het bestelauto segment levert Broekhuis de merken: Ford, Opel en Peugeot. Het leasen (Broekhuis Lease), verzorgen van de bedrijfswageninrichting (Broekhuis Carplus) of het verzekeren en bij schade herstellen van uw bedrijfswagen kan allemaal binnen de Broekhuis Groep plaats vinden.

Standnummer 830 Hal 1

Logo broekhuis opel
Broekhuis Opel

Opel; Passie voor techniek en bedrijfswagens. Professionaliteit, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en een hoge kwaliteit; in een Opel bedrijfswagen zijn deze vier standaarden altijd terug te vinden. U wilt immers zorgeloos kunnen rijden in uw nieuwe Opel bedrijfswagen. Wij als Broekhuis hebben ruim 40 jaar ervaring met het merk Opel. Van harte welkom op onze stand!

Standnummer 830 Hal 1

cargolock_logo 2017
Cargo Security Systems BV

Voorkom ladingdiefstal met Cargo-Lock®
Cargo Security Systems BV, in de markt beter bekend als Cargo-Lock®, ontwikkelt en installeert al ruim 25 jaar systemen om ladingdiefstal uit bedrijfs- en personenwagens te voorkomen. Door gebruik te maken van de nieuwst technologieën realiseert Cargo-Lock® “the highest level of security”. Het Cargo-Lock® platform is voorzien van een Europese typegoedkeuring. 
Cargo-Lock®……. beveiligt beter.

Standnummer 380 hal 2

Logo Carmen Lease
Carmen Lease B.V.

Bij Carmen Lease staat uw mobiliteit en die van uw werknemers centraal. Wij begrijpen als geen ander dat u als klant een flexibele en persoonlijke aanpak wenst waarbij onze dienstverlening verder gaat dan de standaardvoorwaarden; wij denken in oplossingen en mogelijkheden. Carmen Lease is autorijden zonder zorgen en geen verrassingen achteraf ! Nieuwsgierig wat Carmen Lease voor u kan betekenen? Kom dan langs op onze stand!

Standnummer 1010 hal 1

CaromilogoFC03-06 (1)
Caromi

CAROMI is producent / leverancier van in- en ombouwproducten voor carrosseriebouwers, garagebedrijven, importeurs en bedrijfswageninrichters. Voor alle standaard lichte bedrijfswagens tot 3.500kg leveren wij nagenoeg het complete pakket ter bescherming van de laadruimte van bedrijfswagens (antislipvloeren, zijwanden, deurpanelen, lat om lat en raamroosters).

Standnummer 370 Hal 2

0-9 | A | B | C | D-F | G-J | K-M | N-Q | R-T | U-W | X-Z
Deel deze pagina:
10013