10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Bezoekers

Bestelauto Expo is hét vakevenement voor iedereen die actief is in het totale bedrijfswagen-segment en voor iedereen die verantwoordelijk is voor de aanschaf en het beheer van bestelwagens tot 3500kg.

Op dinsdag 12 en woensdag 13 november ontmoette de bestelautowereld een brede doelgroep aan beslissers: zzp’ers, mkb’ers, fleetowners en diverse automotive-managers uit de sector. Bestelauto Expo vindt wederom plaats in Expo Houten waar u gratis kunt parkeren!

Bezoekers komen naar het evenement voor kennis en informatie, netwerken, proefritten, taxeren en inruilen van de oude bus, maar ook voor de concrete aanschaf van bestelauto's en dat tegen scherpe beursaanbiedingen. Een unieke kans voor u om contacten te leggen én zaken te doen. 

Bekijk het exposanten overzicht van editie 2019 

In 2020 staat de Bestelauto Expo gepland op dinsdag 10 en woensdag 11 november. 

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
745