12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Bezoekers

Bestelauto Expo is hét vakevenement voor iedereen die actief is in het totale bedrijfswagen-segment en voor iedereen die verantwoordelijk is voor de aanschaf en het beheer van bestelwagens tot 3500kg.

Op dinsdag 12 (10.00 tot 21.00 uur) en woensdag 13 (10.00 tot 18.00 uur) november 2019 ontmoet de bestelautowereld een brede doelgroep aan beslissers: zzp’ers, mkb’ers, fleetowners en diverse automotive-managers uit de sector. Bestelauto Expo vindt wederom plaats in Expo Houten waar u gratis kunt parkeren!

Bezoekers komen naar het evenement voor kennis en informatie, netwerken, proefritten, taxeren en inruilen van de oude bus, maar ook voor de concrete aanschaf van bestelauto's en dat tegen scherpe beursaanbiedingen. Een unieke kans voor u om contacten te leggen én zaken te doen.

Fleet Lounge

Op de Bestelauto EXPO wordt op 13 november de eerste Monitor Lichte Bedrijfswagens gepresenteerd (tijdens de Fleet Lounge). Een groot opgezet onderzoek met als doel een duidelijk beeld te krijgen van trends, ontwikkelingen en voorkeuren op het gebied van bestelauto’s. Onderzoeker Eric Vousten van VMS | Insight zal de uitkomsten presenteren.

Lees meer over de Fleet Lounge tijdens Bestelauto Expo op www.fleetevent.nl.

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
745