12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:
5 voordelen van deelnemen als exposant of sponsor
  • 1 Hét moment om uw bedrijf te profileren op hét vakevenement voor lichte bedrijfswagens;
  • 2 De kans om prospects kennis te laten maken met uw nieuwe product of dienst en direct te verkopen;
  • 3 De ideale gelegenheid om bestaande relaties te ontmoeten en te onderhouden;
  • 4 Uw bedrijf lift mee op de communicatiekracht van het vakevenement met het grootste bereik in de sector via een uitgekiend mediaplan;
  • 5 Bestelauto Expo 2019 is dé gelegenheid om uw bedrijf te profileren bij een gerichte zakelijke doelgroep. 
HET BEURSCONCEPT:
All in 1 day

Of een bezoeker nu een lichte bedrijfswagen zoekt of een complete oplossing voor zijn wagenpark: in één dag is alle informatie binnen handbereik. Waar? Op de Bestelauto Expo 2019 in Houten.

Veelzijdig programma

Bestelauto Expo is nadrukkelijk meer dan een platte tentoonstelling. Het is een event waar bezoekers ook kennis en informatie verwerven. Gedurende de dag worden een groot aantal, gratis toegankelijke workshops aangeboden. EXPOMotion organiseert onder eigen regie een aantal publiekstrekkers, welke verspreid over de dag plaatsvinden. Exposanten krijgen ook de mogelijkheid om workshops te verzorgen in één van de beurstheaters. Onderwerpkeuze is vrij. EXPOMotion kan advies geven over de inhoud en titel van de workshop om zo het succes te helpen vergroten. Het workshopprogramma zal zowel in de aanloop naar, als tijdens de beurs actief worden gepromoot. Middels een gevarieerd workshopaanbod is er voor elk wat wils.

Proefrijden

Tijdens Bestelauto Expo 2019 stellen we exposanten in de gelegenheid om beursbezoekers een proefrit te laten maken en zo een in- of verkoopdeal tot stand te brengen. Op het parkeerterrein grenzend aan de beurshal wordt een speciaal terrein ingericht. Onze hostessen vangen geïnteresseerden op, houden bij wie er een proefrit maakt en stellen na afloop een aantal vragen aan uw potentiële nieuwe klanten.

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
740