13 & 14 november 2018 Expo Houten
Aanvang over:

Aanvraag mediabrochure en tariefkaart

Presenteren, informeren… verkopen!

Of u nu importeur van bestelwagens bent of specialist in inrichting, signing, leasing en financiering… alle bedrijven in de bestelauto keten presenteren zich op het Bestelauto Expo platform. Daar legt u contact met een brede doelgroep van zzp’er tot mkb’er, van fleetowner en automotive manager tot wagenparkbeheerder. 

Bijvoorbeeld tijdens de twee beursdagen (november) waar u talloze nieuwe business leads of directe verkoopkansen krijgt. En wordt bijgepraat over alle technische, juridische  en innovatieve ontwikkelingen in de bestelautowereld.
Ook de rest van het jaar bent u zichtbaar en vindbaar op het interactieve online platform en kunt u adverteren in de diverse media uitingen.

Wilt u meer weten over de Bestelauto Expo op 13 en 14 november 2018? Vraag dan de NIEUWE mediabrochure, tariefkaart en het deelnameformulier 2018 aan, door het onderstaande formulier in te vullen.

U kunt ons ook bellen op 036 - 848 24 21 of met ons chatten, wij staan u dan graag te woord!

 

Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief!

Geef u op voor onze tweewekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
743