12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:
920-115
Welkom op het Bestelauto Expo nieuwsportaal
Van Mossel neemt deel Automotions over
Gepubliceerd: 18 juni 2019

Van Mossel Automotive Groep neemt een deel van mobiliteitsgroep Automotions over en verstevigt hiermee aanzienlijk haar positie in de regio Zuidwest Nederland. De transactie is voorgelegd aan de Autoriteit Consument & Markt en is gepland om medio juli dit jaar te worden afgerond.

Lees meer
Arval Barometer: Nederland koploper in duurzame mobiliteit
Gepubliceerd: 18 juni 2019

De Arval Mobility Observatory Barometer 2019 laat zien dat bijna de helft van de Nederlandse organisaties (44%) een elektrisch, hybride of plug-in hybride voertuig in hun wagenpark hebben geïntegreerd. Hiermee loopt Nederland voorop in de 13 onderzochte Europese landen uit de Barometer 2019.

Lees meer
Mercedes-Benz Sprinter wil excelleren in veiligheid
Gepubliceerd: 17 juni 2019

Veiligheid is van oudsher een stokpaardje van Mercedes-Benz. Ook als het om bestelauto’s gaat, wil het de toon zetten. Bestelauto Expo woonde een demonstratie van nieuwe systemen bij op het testcomplex in Stuttgart. 

Lees meer
LEVC onthult Bestelauto
Gepubliceerd: 17 juni 2019

Londen Electric Vehicle Company (LEVC) heeft zojuist het doek getrokken van een bestelauto op basis van de TX, een auto die we beter kennen als de huidige 'Londense Taxi'.

Lees meer
Meer inkomsten uit je automotive-website?
Advertorial

Heb je veel sitebezoekers maar haal je er weinig inkomsten uit? Je bent niet de enige. In de automotive-sector wordt veel geshopt bij verschillende leveranciers. Daar is niets mis mee, maar hoe zorg je ervoor dat bezoekers ook klanten worden? Ontdek wie je website bezoekt en maak een gratis jumpstart!

Lees meer
Deltaplan Mobiliteitsalliantie: proef met variabele bijtelling
Gepubliceerd: 13 juni 2019

(Persbericht)
De Mobiliteitsalliantie presenteert vandaag haar Deltaplan Mobiliteit, inclusief een investeringsagenda en concrete voorstellen om de stijgende vraag naar mobiliteit het hoofd te bieden. 

Lees meer
Aigline James nieuwe managing director PSA Nederland
Gepubliceerd: 13 juni 2019

Française Aigline James (40) is per 1 juli benoemd tot managing director van PSA Nederland. Zij wordt daarmee verantwoordelijk voor de merken Opel, Peugeot, Citroën en DS. Dit meldt PSA.

Lees meer

Stem nú op je favoriete bestelauto 
in wel 5 categorieën!

 

Meest gelezen Bestelauto Tests

Bestel nu uw gratis Bestelauto Expo Magazine!

0
CAAZ2447

Bestelauto Expo 2019

Bestelauto Expo is hét multimedia platform en vakevenement voor iedereen die actief is in het bedrijfswagen-segment tot 3500kg.
Op dinsdag 12 en woensdag 13 november 2019 ontmoet de bestelautowereld in Expo Houten weer een brede doelgroep aan beslissers: zzp’ers, mkb’ers, fleetowners en diverse automotive-managers uit de sector.

Bezoekers komen gratis naar het evenement voor kennis en informatie, netwerken, proefritten, taxeren en inruilen van de oude bus, maar ook voor de concrete aanschaf van een bestelauto of wagenpark en dat tegen scherpe beursaanbiedingen. Een unieke kans voor u om contacten te leggen én zaken te doen.

Zet Bestelauto Expo 2019 vast in uw agende en download hier uw iCalendar of vCalendar

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10084